luni, 17 ianuarie 2011

Ceva mai serios un pic

Am visat aseara o chestie foarte interesanta. Dupa o discutie de o juma de seara avuta sambata intr-o companie foarte placuta, mi-au ramas niste idei destule de interesante. Subconstientul meu destul de alterat (cred ca poate fi alterat) a ajuns la niste conexiuni ciudate.
Plecam un pic de la ideea ca exista divinitate ( indiferent de cum i se zice:Allah, Dumnezeu,pomul din gradina,etc.), si pe care il vom numi in continuare Creator ca sa nu existe divergente.
Dupa majoritatea cartilor sfinte, Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea Creatorului. Asta dupa mine insemna ca toti oamenii sunt perfecti si mai ales ca in fiecare dintre noi exista un crampei de divinitate (a nu se intelege ca suntem niste zei toti si nemuritori). Crampeiul asta de divinitate pentru mine reprezinta ceva magic, deci fiecare om are ceva magic in el.
Concluzia la care am ajuns in vis este ca din cauza acestui crampei de divinitate, aceasta magie pe care fiecare dintre noi o are, este ca ne putem transforma in ce vrem noi daca putem procesa aceasta informatie si o credem.
Deci sunt ferm convins ca daca vreau ma pot transforma intr-o camila, sau chiar intr-un dinozaur si sa ma duc sa bag in sperieti Japonia sa strige lumea Godzilla! Godzilla!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu